Alapvető elvárás, hogy a munkahely füsttel, egyéb szennyezőanyagokkal telítődött levegőjét kicserélje. Termelése, kollégáinak egészsége érdekében. Ráadásul jogszabályi normák vonatkoznak a munkahelyek egészségvédelmére, illetve a környezetvédelemre.

Az ipari elszívó berendezések nélkül elképzelhetetlen az európai normáknak megfelelő munkahely fenntartása. Ennek ellenére az ipari elszívó kínálata nem túl széles. Az Eko-Simko ipari elszívók kiemelkednek ebből a mezőnyből megbízhatóságuknak köszönhetően.

Honnan érkeznek az Eko-Simko ipari elszívók?

Az Eko-Simko cég 25 éve működő családi vállalkozás Cseh országban. Legfőbb céljuk olyan megbízható, funkcionális elszívó gépek kialakítása, melyek hosszútávon védi használójának egészségét és óvja környezetét a káros anyagoktól.

Az Eko-Simko elszívó berendezéseit saját maga fejleszti és gyártja. A kiváló minőségű termék gyártása érdekében 3D-s szoftver és számítógép vezérelt CNC gépek nyújtanak segítséget.

A jó dolgok nem feltétlenül bonyolultak. Sőt!

Az Eko-Simko ipari elszívók minőségellenőrzése a gyártás high-tech színvonalának megfelelő. Ráadásul az összeszerelés is teljes mértékben saját kézben összpontosul. A gondos, precíz összeszerelést kézzel végzik, így minden munkafázist azonnal ellenőriznek. Az elmúlt 25 év tapasztalata alapján sikerült olyan termékeket kifejleszteni, melyek hosszútávon, minimális karbantartási igénnyel, alacsony üzemeltetési költséggel és sokoldalú felhasználhatósággal segíti és védi a dolgozó egészségét.

Az Eko-Simko termékek megbízhatóságukat és tartósságukat Európa számos országaiban, köztük 13 éve a magyar piacon is bizonyítják.

A modern ipari elszívó steril levegőt szolgáltat

Régen az ipari elszívók korai modelljeinek konstrukciójából adódott a gyakori baleset, amikor szikrát beszippantva kigyulladt a szűrőegység.

Ma a modern Eko-Simko ipari elszívók többlépcsős levegőszűrő technológiát alkalmaznak. A szikrafogó után zsebes szűrő választja le a szennyeződések nagyját, majd HEPA szűrőn átengedve a levegőt, aktív szén alkotja az utolsó fázis. A megtisztított levegőt nem kell kivezetni, a munkatérbe azonnal vissza lehet engedni. A modern ipari elszívók tehát kompaktak, minimális szerelvényezést igényelnek és teljesen megtisztítják a levegőt.

Cserélhető szűrővel egészen kis vállalkozásoknak is ajánlható

Az Eko-Simko ipari elszívók másik hatalmas előnye, hogy rugalmasan alkalmazhatók egy munkahelyen többfajta munkavégzéshez. A szűrőkazetta ugyanis pár mozdulattal cserélhető. Így felváltva hegesztéshez és forrasztáshoz is használható, alig pár másodperces kazettacserével megoldható a váltás. Az Eko-Simko ipari elszívók alacsony szervizigénnyel, egyszeri befektetéssel gazdaságos működtetést tesznek lehetővé változó üzemkörnyezetekben.

Küldje el kérdését, üzenetét!

név:

email:

telefon:

üzenet: