gázkészülék karbantartás

Tökéletes működés meghibásodás nélkül, maximális hatásfok minimális költséggel

Gázkészülék javítás, karbantartás, szervíz – megéri! Ezért:

– üzembiztonság

A legjobb gép is megáll egyszer. A javítás után persze újra működni fog, de egyáltalán nem mindegy, hogy mikor áll meg, mikor hagyja abba a munkát. A hideg téli napokon egyszerűen elképzelhetetlen, mi lesz estére fűtés nélkül. Legjobb, ha rendszeres karbantartásokkal a topon tartja az üzembiztonságot.

– életbiztonság

Amikor egy-egy kazán halálos baleset okozójává válik, a médiából hírt szerezve hajlamosak vagyunk a kazánok mellé tévképzeteket társítani a vélt vagy valós veszélyek miatt. Pedig a karbantartott, helyesen működő berendezések nem veszélyesebbek, mint mindennapjaink egyéb gépei. Érdemes tehát rendszeresen elvégeztetni a karbantartást.

– jótállás, garancia

Amikor beszereltetjük a gázkészüléket, hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla. Hiszen hibátlanul működik! Később, amikor valami meghibásodik a jótállás persze érvényes. de csak akkor, ha a gázkészüléket megfelelően, előírás szerint karbantartották.
Enélkül veszítheti a jótállást, a garanciákat.

junkers, bosch gázkészülék karbantartás

Bosch, Junkers gázkészülékek karbantartása

JUNKERS-BOSCH gázkészülékének beüzemelését, garanciális és garancián túli szervizelését, alkatrész utánpótlását nálunk megrendelheti.

Kattintson a gombra és

kérjen visszahívást!

Visszahívást kérek!

Ezért érdemes profira bízni

Az égéstér karbantartása egyszerű, de számos olyan alkatrész, részegység van, amely karbantartása szakavatott kezeket kíván. Nem csupán a helyes karbantartás miatt, de az esetleges sérülések miatt is. A különféle égőfejek, hőcserélők profi karbantartásával megelőzhetők a váratlan leállások. Valamint nyilvánvalóan jobb hőelőállítás és korrekt működés várható egy ép, tiszta alkatrészekből felépülő rendszertől.