• Megtakarítás és hatékonyságnövelés ipari elszívókkal!

  Kétszeres eredményekkel! Mérhető költségcsökkentés, növekvő haszon egyszerre!

Aki termelőüzemben, zárt műhelyben végez füsttel és porral járó munkát, az meg fogja erősíteni, hogy a levegő szennyezettsége jelentős probléma, ami visszavetheti a termelékenységet. De hát ki szeret füstben, szálló porfelhőben dolgozni?

Lehet, hogy adott esetben pillanatnyilag ez nem jelent nagy problémát, viszont egy megnövekedett megrendelés teljesítésekor, amikor többet kell dolgozni, húzósabban működnek a gépek, bizony megnövekszik a tiszta levegő utáni igény.

Ipari elszívó rendszer telepítésével, vagy akár egyetlen ipari mobil elszívó alkalmazásával egy füst alatt megoldhatja ezt a gondot!?

Ezeknek a bosszantó problémáknak integethet:

 • Táppénzes, beteg kollégák

  Amikor gyakrabban kell szellőztetni, főleg téli időszakban fogvacogtatóan hideg áramlik az üzemcsarnokba. Van pár kolléga, aki hamar megfázik, megnövekszik a táppénzes napok száma, gondot okoz a helyettesítés.

 • Feleslegesen emelkedő fűtésköltség

  A beáramló hideg levegő később persze felmelegszik, de extra fűtésrezsit kér! Miért kellene ezt a nagyadag levegőt újra és újra felfűteni, és tűrni a megbetegedő dolgozók hőemelkedésével együtt égbeszökő rezsiköltséget?

 • Elpályázó dolgozók

  Talán eszébe jutott már, hogy a jól teljesítő kollégák megunva a munkakörülményeket, elkezdenek tájékozódni, hol lehetne megpályázni egy hasonló állást? Elvesztheti szakembereit, illetve a versenytársaknak képezi őket.

Olvassa el, hogyan oldja ezt meg az ipari elszívó!

A megoldás

Most egy perce képzelje el, hogy olyan elszívó berendezések vannak a munkahelyen, amelyek a megszűrt levegőt egyszerűen visszafújják a munkatérbe! Olyan alaposan megtisztítják a szennyezett levegőt, hogy azt szépen, minden további nélkül vissza lehet engedni oda, ahonnan elszívták. Hát nem egyszerű?

 • Hatékony levegőtisztítás
 • Nincs hűvös szellőztetés
 • Nincs emiatt elpályázó dolgozó

Az eredmény

Ettől kezdve nem kell külső, hűvös levegőt engedni a munkatérbe szellőztetés gyanánt! Nem kell újra felmelegíteni a beengedett hideg légáramot, s ezzel mérhetően csökkentheti a fűtésköltségeket! Nem fáznak meg a dolgozók, ezzel pedig növekszik a hatékonyság, csökken a betegszabadságok aránya.

 • Egészséges a munkahely levegője
 • Kevesebb fűtésköltség
 • Képzett munkatársak, növekvő eredmények

Mi ilyen mobil elszívó rendszert szállítunk cégének!

Könnyen mozgatható, mobil elszívó berendezések állnak rendelkezésére, miután telepítettük azokat a munkahelyen. A mobil hegesztési elszívó, és a többi elszívó berendezés, amelyek a konkrét munkavégzéshez lettek kiválasztva, közvetlenül mozgatható a munkahelyen, a munkadarabok méretéhez igazodva. Az elszívó berendezés és az elszívó cső egyaránt mozgatható, a hegesztés közvetlen közeléből szívja el a szennyező füstöt és gázokat.

Nézze meg, milyen egy igazi, korrekt ajánlat arra vonatkozóan, hogyan lehetne az Ön üzemében is megvalósítani az egészséges munkahelyeket és ezzel együtt virágzó üzemi eredményeket.

Kérjen ajánlatot itt!