ipari elszívó

Egy csak kevesek által ismert átfogó javaslatcsomag, amely megvilágítja, hogy egy jól megválasztott elszívó hogyan segít versenyelőnyt kovácsolni cégének…

A munkavállalók szívesen látják, hogy a cég törődik az egészségükkel. – A tiszta levegőnek köszönhetően kevesebb a hiányzás, a megbetegedés – Növekvő lojalitás tapasztalható a munkáltatóhoz. – Folyamatosabb munkavégzésre számíthat kevesebb táppénzes időszakkal – Megszűnik a helyettesítések gyakori gondja, egyenletes, kiszámolható kapacitással mehet a munka. – Ráadásul szennyezés miatti büntetéseket is kizárhatja.

Hogyan lesz ebből versenyelőny?

Nem kétlem, hogy Ön is szeretné, ha cégében kisebb fluktuációval kellene megbirkózni, mert a dolgozók látják törekvést az egészségvédelemre, és érzik a törődést. Milyen jó lenne, ha a munkavállalók értékelnék a tiszta munkahelyet, ezért csökkenne a szakképzett munkaerő elvándorlása. Ha az alkalmazottak hosszú időn keresztül kitartanának cége mellett, ezért gyakorlott, képzett munkaerőre számíthatna, az versenyelőnyt jelent cégének, vállalkozásának.

Ehhez tehát fontos tudni, hogyan válassza ki a megfelelő ipari elszívót, amely kulturált, szabályozott körülményeket teremt a munkahelyeken.

Vajon meg tudja választani ennek érdekében az ideális ipari elszívót?

Ha nincs erre egyértelmű válasza, addig ne fogjon bele a beruházásba!

Sokan nem fordítanak elég figyelmet az munkahelyi elszívók kiválasztásának előkészítésére, ezért csak később eszmélnek rá, hogy nem az optimális alternatíva került beépítésre. Alacsony hatékonyság, elromló készülékek, felesleges szervizigény, kieső kapacitás, bosszankodás a gyenge készülékekre kidobott pénz miatt…,

Az Ön cégénél ez nem fog előfordulni!

központi porszívók, beam, elektrolux

Olvassa el javaslatainkat, amelyeket azért gyűjtöttünk össze, hogy Ön számára a választás egyértelmű legyen. Jöjjön tisztába azzal, hogy…

Hogyan válassza meg az ipari elszívót, és miért jelent az érzékelhető versenyelőnyt?

 • Vajon, milyen elszívót érdemes választani?
 • Hogyan lehetséges kevesebb pénzből megúszni?
 • Miért kerülhet akár kellemetlen helyzetbe, ha halogatja a döntést?
 • Miképpen segít hatékonyabbá tenni termelését a megfelelő elszívó?

Elkértem ezt az anyagot, mert megbízható berendezésre szeretném bízni “munkahelyi légkört”. Fontosnak tartom, hogy munkavállalóink maximálisan álljanak hozzá feladataikhoz, ehhez a legjobb körülményeket szeretnénk biztosítani.
Petrányi Sándor, Budapest

Ezután Ön is pontosan tudni fogja,
milyen szempontokat kell megfontolni a helyes döntéshez.

vezetéknév:

keresztnév:

email:

Ezért érdemes megbízni javaslatainkban

 • Szakszerviz vagyunk, évek tapasztalatával segítjük ügyfeleinket és Önt is.
 • Ügyfeleink már évek óta megbízhatóan megtalálhatnak bennünket a piacon.
 • Ön is segítséget kap tőlünk az ipari elszívót érintő szakmai kérdésekben.
 • Ügyfeleink a kiépítésre és gyors alkatrészellátásra számíthatnak, és a tartozékok teljes skálájából választhatnak.
 • Nem csak a beszerelést kivitelezzük, de megmutatjuk hogyan használja, hogyan tartsa karban a készüléket, és ha kéri karban is tartjuk Önnek.
 • Az általunk szerelt ipari elszívókhoz rendszeresen idénykarbantartást végzünk.
 • Javaslatot adunk a kiválasztáshoz, szállítjuk, szereljük, és karbantartjuk Ügyfeleink készülékeit.
 • Ügyfeleink a teljes kiépítésre és gyors alkatrészellátásra számíthatnak, és a tartozékok teljes skálájából választhatnak.